Certificare ISO 14001:2015 – Standardul de referinta, aceasta certificare ISO 14001 cere unei organizatii sa specifice tot ceea ce face in privinta controlarii si scaderii impactului sau inspre mediul inconjurator; sa realizeze in pratica tot ce a declarat in politica de mediu; sa consemneze ce s-a intamplat si sa invete din fiecare experienta.

Certificarea ISO 2200/HACCP reprezinta un intreg standard international care mentine securitatea tututor lanturilor alimentare la nivel mondial.

Implementarea acestui sistem cuprinde principiile si planul HACCP: comunicarea cu fiecare client, comunicarea in cadrul societatii, acces la informatii care au legatura cu servicii furnizate sau produse, dezvoltarea serviciilor alimentare sau dezvoltarea produselor

Certificarea ISO 27001/ ISO 27002 – Certificarea Sistemului de Management al Securitatii Informatiei

Certificarea si implementarea unui astfel de sistem (SMSI) reprezinta o decizie strategica pentru fiecare organizatie pentru ca garanteaza securitatea tuturor informatiilor societatilor certificate dar si informatiile partenerilor si clientilor de afaceri.

Certificare ISO 9001:2015 – Aceasta certificare ISO 9001 are in vedere abordarea bazata pe un management al proceselor organizatiei si in acelasi timp o buna orientare catre client, evaluarea clara a satisfactiei acestuia, o structura logica si un angajament al top managementului pentru imbunatatirea continua.

Certificarea ISO 45001/OHSAS 18001reprezinta modelul de lucru pentru toate organizatiilor care vor un control mult mai bun asupra riscurilor profesionale.

De asemenea, a fost gandit pentru completarea sistemelor de management al calitatii si de mediu, bazandu-se pe cerintele explicite pentru o gestionare mult mai buna a riscurilor profesionale si realizarea unei culturi de prevenire in randul tuturor angajatiilor.

1.Ce inseamna ISO?

ISO reprezinta abrevierea pentru Organizatia Internationala de Standardizare care are sediul in Geneva. Organizatia aceasta emite unele standarde internationale care se numesc generic ISO.

2.ISO 9001 ce inseamna?

Un certificat ISO 9001 reprezinta confirmarea respectarii de catre o organizatie certificata cerintelor standardului ISO 9001:2015.

De fapt, acest standard ISO 9001 simbolizeaza aprecierea calitatii actului managerial de catre un organism de certificare, o apreciere a bunelor practici prezente in organizatie.

3.Certificare ISO ce inseamna?

Certificarea implica conformitatea unor sisteme de management cu standarde de referinta si nu implica satisfacerea legilor in vigoare, deoarece implementarea este responsabilitatea organizatiei. Asadar, certificarea sistemelor confirma respectarea unor cerinte care sunt definite in standardele de referinte, in legislatia europeana si in (cea) nationala aplicabila, etc. Acordati si dumneavoastra o atentie deosebita sistemelor de management si organismelor de certificare deoarece puteti beneficia de servicii de inalta calitate atunci cand vine vorba despre certificate ISO.

4.Certificat ISO ce inseamna?

Procesul de certificare nu e unul standard, el este diferit in functie de fiecare organizatie in parte.  Pentru mai multe detalii, puteti opta pentru o consultanta ISO.

5.Ce este ISO 9001?

Aceasta certificare 9001 reprezinta aprecierea calitatii actului managerial de un evaluator extern si o apreciere a bunelor practici din firma/organizatie.

Se considera faptul ca o organizatie e de calitate si e orientata catre calitate atunci cand partile care sunt interesate de organizatia respectiva obtin un grad de satisfactie pe care si l-au propus.

Pentru obtinerea unui certificat calitate sau pentru mai multe detalii cu privire la o certificare ISO 9001, preturi sau servicii cel mai bine ar fi sa ne contactati la numarul de telefon afisat iar noi va vom spune tot ceea ce doriti sa stiti in legatura cu certificare ISO, dar si alte informatii cu privire la ISO 9001, sisteme de management a calității, cerințe.

Pentru organizatiile care se afla pe o piata care e puternic concurentiala, aceasta certificare ISO 9001 reprezinta o forma prin care organizatia isi poate confirma bunele prestatii efectuate.

Beneficiaza de cele mai bune servicii de calitate si certificate accesibil(e) pentru fiecare buzunar in parte!

Vrei o Certificare ISO la pret competitiv?

Close Menu
100% super oferta
Daca gasiti in alta parte o oferta mai buna, contactati-ne si va garantam o oferta mai buna !
CONTACTEAZA-NE
close-link