Detalii cu privire la un certificat iso 9001!

Daca vei opta pentru certificarea sistemelor de management ISO 9001 vei economisi bani datorita practicilor managementului calitatii, care cresc productivitatea, eficacitatea organizatiei si profitabilitatea.

Iti vei minimiza riscul prin mentinerea nivelului calitatii definit printr-un standard, asigurandu-te in acest mod ca serviciile si produsele au capabilitatea de a indeplini cerintele clientului.

Prin sistemul de management al calitatii vei creste beneficia si de cresterea competitivitatii, care reduc barierele comerciale.

Certificatul ISO 9001, destinat sistemului de management al calitatii, este cel mai popular certificat folosit pentru imbunatatirea calitatii. Acesta inregistreaza peste un milion de organizatii certificate in foarte multe tari din intreaga lume. Poate fi utilizat pentru evaluarea conformitatii si serveste ca baza pentru mai multe standarde specifice, dedicate sectoarelor industriale importante, dar si standardele de sisteme de management utilizate pe o scara larga.

Facilitand o evolutie a cerintelor pietii, acest certificat iso 9001 a fost revizuit in anul 2015. Organizatiile care sunt acum certificate pentru conformitatea cu ISO 9001:2008 au fost nevoite sa finalizeze o tranzitie la certificatul revizuit.

Certificatul iso 9001 demonstreaza faptul ca organizatia ta este capabila de a indeplini cerintele clientului dar si de a depasi asteptarile sale. Din motivul acesta, foarte multi cumparatori solicita furnizorului ca certifice standardul ISO 9001, minimizandu-si in modul acesta riscul de a achizitiona un serviciu sau un produs slab calitativ. Organizatia care dobandeste un astfel de certificat iso 9001 va fi capabila de a atinge imbunatatiri semnificative in ce priveste calitatea produsului dar si eficienta organizationala, prin minimizarae erorilor si rebuturilor si crescand productivitatea.

Familia ISO 9001 este mare iar acest certificat este singurul care poate fi utilizat in scop de evaluare a conformitatii. Este foarte important sa intelegi faptul ca ISO este un organism care publica si dezvolta standardul.

Daca vei opta pentru obtinerea unui certificat iso 9001, vei primi un set de cerinte care vor asigura dezvoltarea afacerii tale dar si indeplinirea asteptarilor tuturor clientilor insa si cele ale membrilor din organizatie.

In general drumul catre certificarea de management se parcurge in momentul in care se doreste o imbunatatire a calitatii produselor sau a serviciilor, pentru a reduce consturile care sunt asocitate cu o calitate mult mai scazuta sau pentru a deveni mai competitivi.

Chiar daca acest certificat iso 9001 nu este obligatoriu, garanteaza totusi consumatorulului faptul ca ceea ce ofera unei campanii este de calitate. Desigur, pe piata cu o puternica concurenta, certificatul ISO 9001 poate reprezenta o forma de departajare foarte importanta.

Avantajele unei certificari de acest tip sunt multiple si foarte utile mai ales pe piata cu o concurenta puternica, aducand un avantaj foarte mare

Imbunatatirea continua a tuturor performantelor companiei tale ar trebui sa fie un real obiectiv si permanent.

Cerintele acestea acopera o gama diversa de subiecte, angajamentul unor cadre de conducere ale furnizorilor tai referitor la calitate, orientarea acestora catre client, alocarea resurselor, garantarea competentei tuturor angajatilor, planificarea unui proces de implementare a managementului calitatii, procesarea comenzilor, proiectarea produselor, monitorizarea produselor si proceselor comerciale, etc.

Poti sa iei in considerare mai multe surse pentru a clarifica aceste aspecte cum ar fi specificatiile de standarde, schite, produs, standardele de produse internationale si nationale, cataloage ale produselor furnizorilor si alte documente relevante.

Indiferent care ar fi decizia ta, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre calitatea serviciilor de care doresti sa beneficiezi! Optand pentru calitate, nu vei avea cum sa dai gres si vei reusi sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

Indiferent care este domeniul de activitatea sau ce marime are acesta, certificatul de calitate poate fi aplicat pe toate organizatiile. Standardele acestea de calitate fac parte dintr-un sistem de management al calitatii si sunt recunoscute si respectate in intreaga lume.

Lasă un răspuns

Close Menu
100% super oferta
Daca gasiti in alta parte o oferta mai buna, contactati-ne si va garantam o oferta mai buna ! 
CONTACTEAZA-NE
close-link